Gerealiseerde droom: #0 India – Focus on Education

Binnen het project van de SES sisters in Sarnath, hebben wij als Dream Factory teambuilding en sportactiviteiten georganiseerd voor de 32 Dalit meisjes binnen de campus wonen.

Marinte Weber en Tim Ovington
India, Sarnath
Focus on Education
Zr. Rosammal

Dit zijn meisjes die buiten de samenleving vallen. Ouders hebben geen geld om hun kinderen naar school te laten gaan. De meisjes deden fantastisch mee en hebben grote dromen blijkt. De meeste volgen mede dankzij de Nederlandse stichting ‘Focus op Education’ een opleiding in hun plaatselijke dorp.

Wij als Dream Factory hebben ook met financiën steun kunnen bieden aan dit project, namelijk; vier damesfietsen kunnen kopen voor de meiden. De fietsen van hen waren versleten. Als laatste hebben wij het rijbewijs van de conciërge kunnen financieren. Hier zijn wij als startende stichting behoorlijk trots op!