Gerealiseerde droom: #2 Curaçao – Stichting Klein Jeruzalem

Siloam Village heeft zich gevestigd op Curaçao. Een stel genaamd Robert en Durkje vangen hier 11 kinderen op die om verschillende (verschrikkelijke) redenen niet meer thuis kunnen wonen.

Evelien de Vries
Curaçao, Nederlands Antillen
Stichting Klein Jeruzalem (Siloam)
Robert en Durkje de Vries

Een jongen die hier al enige tijd woont heet Fransse. Hij is twaalf jaar oud, maar is verstandelijk vier jaar oud. De kinderen spelen na schooltijd graag buiten, maar fietsen zit er voor Fransse niet in.
Fransse zijn wens was dan ook een nieuwe skelter. Doordat Siloam Village volledig afhankelijk is van giften en donaties, was het helaas nog niet gelukt om een skelter aan te kunnen schaffen. Stichting The Dream Factory is het gelukt om een skelter te verschepen naar Curaçao en daar af te leveren. De kinderen waren ontzettend enthousiast en dankbaar.