Gerealiseerde droom: #1 Zuid-Afrika – The House of Resurrection

Hier heeft The Dream Factory voor de kinderen van The House of Resurrection Haven een kindervakantieweek georganiseerd. Dit was al een tijdje een droom van The House geweest.

Tim Ovington, Joeri van den Kieboom, Marinte Weber en Maikel Hurts
Zuid-Afrika, Port Elizabeth
The House of Resurrection Haven
Nicolette Leanard

Lekker onbezorgd, laagdrempelig en een gezonde week voor kinderen die het beste uit het leven proberen te halen. Ondanks dat deze kinderen te kampen hebben met HIV/AIDS, staan ze elke dag op met een grote glimlach op hun gezichten. Wij zijn blij dat wij als stichting een mooie week hebben kunnen weg zetten voor deze prachtige kinderen.

Na onze vakantieweek met de kinderen, hebben wij samen gezeten met de directrice van The House of Resurrection en haar secretaresses (Nicolette en Nikki).  Daar hebben wij de afspraak gemaakt om als stichting zijnde de opleiding te betalen van twee kinderen die binnen The House wonen. Dit is afgesproken voor 1 jaar. Daarna kijken beide partijen verder hoe het ervoor staat.